Eremiten

Som en folkskygg eremit valde jag att hoja solokvist på kvällens tisdagstur. Det var inte planerat utan blev bara så.

Efter en natt med minimalt med sömn och några dagar med fixikörning med träning av nya muskler som resultat kände jag mig lite sliten idag. Rippa skulle leda en nybörjargrupp som jag hakade på. Skönt att softa lite…. Efter fem minuter lämnade jag dock dom på Champs Elysses och hojade vidare själv. Hojade längs med Traktormakt, Dow Jones och Ulvsjöslingan där jag kom ikapp Arons grupp. Efter två stopp inkl en punka på tre minuter och 300 meter tackade jag för mig och drog vidare.

Lite Sörmlandsled, ner till Sandasjön, Roswell, Area51, Erstavik och Gröna… Mötte ett gäng i full fart med Peffen i spetsen, team SCS inkl Fredrik Modin… Lämnade dom åt sitt öde och fortsatte. Avslutade Gröna med Scenic Route ner mot vattnet och sen via Muren till Ältavägen där grabbarna från SCS kom farandes igen.

Hakade på dom och körde Fem Svåra nästan hela vägen med en härlig avslutning ner på lillstigen som går bredvid med jordens flow.

En Kilkenny på Göteborg med Johan, Stizze, Eric och några till och sen var det dags att pallra sig hemåt.

Kom faktiskt längre idag än jag gjort någonsin på en Tisdagsride vad jag vet. Fantastiskt lugnt och skönt i skogen i ensamheten.

Nästa vecka ska jag försöka vara social igen.

Ett svar till “Eremiten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s