Återintåget i skogen

Hojade lite tisdagsrajd igår.

Rippa hade utlovat en nybörjartur som nog skulle passa mina lite trötta ben men han dök aldrig upp så det blev en gubbtempo/stora hjul +ANNAT grupp istället som Magnus tog hand om.

På tal om Magnus så drog han av kedjan efter 15 meters stigcykling, killen får lägga av med allt EPO snart. Tur för honom så hade jag ett kedjelås för SS-kedja med mig.

Sen körde vi lite Sicklaskiftet, utmed Dammtorpsjön, Blå till röset, Tre Amigos, Tresnåret, Dow Jones och sen lite Indianer & Vita samt avslut med vaddennuheter som börjar med en klättring upp för en sluttning och sen är det bara nerför. Pinsamt dåligt jag kan alla namn på stigarna jag har hojat typ 100ggr

Skönt att komma ut men satan i gatan vad mycket stopp det blir. På blå där vi skulle ta vänster mot stenröset väntade jag fyra?!?! minuter innan nästa gubbe dök upp. Fast vem har bråttom?

Magnus, Patrik, Göran och Fredrik (tror jag han heter) samt undertecknad hamnade på Göteborg där en Kilkenny fick svalka gubbstrupen och där Vic dök upp i sin nya CK Valhaldress. Börjar faktiskt gilla de nya färgerna på Valhals kläder mer och mer..

Sadeln sitter löst på något sätt. Måste reklamera den överprisade stolpen som sitter på nu. Antar att Bjorre dock kommer fixa den med ett leende på sina fuktiga läppar.

2 svar till “Återintåget i skogen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s