Crispy fingers

Inspirerad av ordförande Mölleborns runda igår så valde jag att köra en egen tisdagsrunda idag.
Jobbade hemma med att förbereda lite presentationer hela dagen så när klockan slog tillräckligt stämplade jag ut och hoppade upp på min självlysande aluåsna. Kände inte alls för att börja haka på lampor etc så att sticka iväg redan vid femtiden kändes som en strålande idé.

På tal om strålande så sken solen sådär härligt som den bara gör på våren.  Jag hojade iväg mot Nacka, körde utmed Svindersviken och Ryssviken bort till Nacka Strand, över stock och sten ner till Nyckelviken och sen vidare bort mot Erstavik (grymt många vikar). Styrde kosan mot Pers backe, slet mig upp för den och körde sen lite mindre vägar bort till Älta.

Här någonstans märkte jag tyvärr att solen inte sken tillräckligt för att värma upp luften så mina fingrar, trots windstopperhandskar, blev lite väl crispy efter någon timma.

Funderade i ca 20 sekunder och beslöt mig för att strunta i Flaten idag, skulle ha behövt överlevnadshandskar för det så jag drog hemåt via Bagis och avslutningen upp till Alpe de Merde.

Väl däruppe sög jag i mig det sista vattnet innan jag rullade ner till liften där det stod lite folk som skulle ut och hoja. Good for them, jag drog hem och la mig i badet istället.

Knappa 40km på 1:45 blev det i alla fall. Bättre än inget!

I morgon ska jag hämta mina nya (nåja, dom verkar ju schyssta i alla fall) crispiga hjul. Proffs-Bjorre måste naturligtvis köpa nya och mer avancerade hjul nu när våren börjar komma så jag får ta över hans gamla skrot, något jag naturligtvis är lycklig över.

Kommer väl något jönsigt inlägg om dom i morgon eller nåt..

Ett svar till “Crispy fingers”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s