Fjollor och Kycklingar

Skulle köra 20 milaren från Tumba idag var det tänkt, men när prognosen började tala om snö så började alla vrida sig lite på twitter. Ska köra blev till ska kanske köra som blev till ska antagligen inte köra.

Såhär glad är man innan Tabatan börjar.

När jag vaknade 07.00 och kollade ut vände jag på klacken och somnade om. 2dm är inget jag tänkte hoja i när kalendern står på mitten av april, så vi styrde kosan mot Tyresö och Theos kalas istället.

Efter att ha fikat och tryckt i mig en pasta med pesto/pinjenötter/basilika skulle Mirja köra en liten workshop för ett tjejgäng så Atle och jag fortsatte med fikandet på det lokala haket. En snutkaffe till mig och en chokladboll till honom. Sen toppade vi det genom att köpa en Angry Birds på Appstore för 7:-

Tyvärr blir jag ju lite rastlös i kroppen om jag inte får röra på mig alternativt köpa dyra cykelsaker. Kollade bankkontot och gick således ner i källaren.

Eftermiddagen bjöd på en 5×5 som skulle toppas med en Tabata (var det tänkt). Efter den lilla 5×5 pralinen tog det dock bara tre stycken Tabataintervaller innan benen la av och gubben som satt på valde att hoppa av hojen. Orkade inte trampa tillräckligt för att pulsen skulle dra iväg.

Nu smuttas det på en La Trappe Tripel efter att ha fulmulat i mig fem stycken varma mackor. Mirja ska iväg och köra nästa workshop medan Atle och jag ska kolla in Episod III ännu en gång.

På tal om belgiska öl så beställde jag några cykeltröjor igår efter att ha hällt i mig några praliner. Bra jobbat Johan!

Annonser

3 svar till “Fjollor och Kycklingar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s