Gubbens återkomst…..

Ja, efter mina fyra dagars vila på grund av cykeltristess alltså…

Efter den sista tisdagsturen kände jag inte riktigt för att hoja, kände mig lite låg och kanske lite krasslig om jag tänker efter riktigt hårt. Något jag totalt struntade i på onsdagen och körde antagligen århundradets sämsta 4×4 pass. Till och med betongväggen skrattade åt mig så jag la av med cyklingen ända tills den skulle kännas rolig igen. Som tur är jag inte lika ELIT som många andra bloggare så lite vila skulle väl inte göra varken till eller från.

Sen så blev det DÖDSKYLA + ANNAT i Sthlm, men så vaknade jag i morse av att solen sken och tempen visade på -2° i skuggan. Mirja och Atle skulle hälsa på mormor och visst fanns det ett litet sug i cykeltarmen…

AMAGAAD vad underbart det var i Hellas idag. Helt solokvist på stigarna förutom lite fåglar som kvittrade som om jag hade hetat Askungen. Bara en termos med O’boy och lite Skogaholmsmackor som fattades.

Hade lätt kunnat vara ute dubbelt så lång tid men Mirja skulle till dansen så det fick räcka med 1,5 timma idag. Mötte Johnny på Traktormakt på vägen hem och tjabbade lite i en tio min innan jag rullade den sista biten hemåt.

Ikväll blir det söndagsrunda.

3 svar till “Gubbens återkomst…..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s