Snart är våren här

Idag öppnade anmälan till Ronde Van Vlaanderens motionslopp som går av stapeln dagen innan de riktiga pojkarna ska ut och rasta benen.

Lika bra att anmäla sig tänkte jag… Lika bra att köpa den där fula cykeltröjan man får köpa för att visa att man har kört loppet…. Vem designade den liksom??? Lika bra att boka transport…. Osv…

Till slut var jag klar och efter att ha skickat mina kortuppgifter över internet damp det ner ett bekräftelsemail i gmail-lådan.

Passade på att boka hotell när jag ändå höll på. Magnus, Tille, Patrik och jag tänkte ju bila ner och då är det väl lika bra att vi har någonstans att bo… Kollade Oudenaarde där målgången är, tokfullt såklart så det fick bli i Gent 22km bort. Bättre än att bo i någon rännsten i alla fall…

Jobbade hemma idag då det skulle befinna sig lite folk i lägenheten och felsöka lite.. På lunchen tog jag en timma off och harvade runt lite i Sicklaskiftet med tjunian.. Löjligt bekvämt men jobbigt!! Måste nog börja stigcykla lite oftare… Lämnade sen in den hos den lokala cykelhandlaren så att den gode Ricky kunde byta alla packningar och olja i gaffeln (som har fått för sig att tappa luft). Några timmar senare ringde det i ajfånen och så var den klar.. Hämtar väl upp den i morgon när jag hämtar Atle på förskolan.

I morgon är det dubbla tjugominuters styrkeintervaller på trainern som gäller. Kommer väl gnälla som ett litet barn efter den omgången ty jag är väldigt gnällig för tillfället.

2 svar till “Snart är våren här”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s