Oplanerad vilovecka

Fick ju DÖDSFEBER natten mellan fredag/lördag som höll i sig tills igår kväll någon gång. Fick lite biverkningar som gjorde att jag gick till läkaren idag och där kom veckans bonus fram, 14 dagar på Ciprofloxacin och inte på Continuous Erythropoietin Receptor Activator som jag hade hoppats på.

Tant doktorn tyckte att jag skulle ta och vila lite under behandlingen men ändrade sig efter att jag hade ylat om mitt träningsschema och sa efter det att jag nog skulle ta det lugnt några dagar men kunde själv känna efter när det var dags att börja.

Det här passar inte riktigt in med det schema som ordförande Mölleborn gav till mig för ett par veckor sen, men när den stränga doktorn ser på en så får man väl ta det lite soft några dagar, åtminstone fram till helgen. Får drömma lite om belgiska våfflor hemma hos Tille under tiden…

6 svar till “Oplanerad vilovecka”

  1. Så jobbigt som man gör det till…. Så är det väl med alla scheman egentligen? Kör man allt man kan är det ju jobbigt….

    Peffen tyckte att jag skulle stretcha den här veckan istället. Tråkigt vig jag skulle kunna bli. Värsta Bruce Lee liksom…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s