Källarkärlek

Gårdagen bjöd på malt och ko på Bull and Bear Inn tillsammans med Jonas, Vic, Tille, Toni, Aron och Jonas arbetspolare, något som gjorde mig lite trött i morse.

Vaknade vid nio och kände mig riktigt slö…. Messade Vic och skrev att jag tänkte ligga och slappa i soffan typ hela dagen.

Efter ca 1,5 timme började jag dock känna mig rastlös. Att hoja efter gänget som var i skogen fanns inte på kartan, speciellt inte med tanke på att Mirja skulle lämpa av Atle vid 12.30 så jag såg bara en utväg nämligen lite källarkärlek.

Tänkte skoja till det lite idag så istället för de senaste 40 sekunders intervallerna skulle det bli fyror.

Det gick väl som det gick.. Skitjobbigt och jag lyckades skrämma upp pulsen ett par slag till, upp till 173. Undrar vad min maxpuls är och om det är relevant att veta? Börjar bli mer och mer osäker på om det faktiskt är relevant.

Mellan den första och andra intervallen kom det ner en tant i källaren som höll på att göra i byxan. Om det berodde på att hon blev skrämd eller på att jag var så oerhört läcker där jag satt vet jag inte.

Freddes kurva..

Nästa gång kanske jag skulle testa ett styrkepass med låg kadens istället?? Det börjar i alla fall bli dags att försöka göra något strukturerat av det här..

7 svar till “Källarkärlek”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s