Bonus

Fredrich, Tille och jag mös lite i morse uppe i Hammarbyhöjden.

Jag började med att ta mig upp i Hammarbybacken på vägen dit för att åtminstone bli lite varm innan crossoraklen skulle börja hetsa upp tempot. Vid 07.30 var vi tre som befann oss på plats och efter att ha väntat fem minuter på sjusovaren Vic valde vi istället att rulla in mot skogen.

På dagens schema stod det ”köra allt man pallar med på en snirklad bana på dryga minuten” och Tille, numera erkänd banläggare i cx-Sverige pekade ut platserna för de olika föremålen som skulle rundas och efter att ha besiktigat banan öste vi på.

Fredrich krossade naturligtvis oss båda och Tille halvkrossade lilla värdelösa mig i alla heat utom två, då jag lyckades smita förbi i någon kurva där han antagligen satt och tänkte på annat.

Det ”festliga” var ju att i dessa två heat ökade min puls med fem slag per minut. Hur Tille orkade skrika och hetsa mig samtidigt som jag var nära döden vet jag inte, men då han nästa år ska köra Super Prestige i Belgien antar jag att han ligger i en helt annan klass än vad jag gör.

Utgår dock ifrån att jag nästa år kommer vara i samma form som Kevin Pauwels (bilden ovan) om jag bara fortsätter träna och inte minst skaffar en riktig cross nu inkl tubhjul, ty vi alla vet ju att ”it’s all about the bike”.

Och som en bonus så körde vi tydligen 11 heat istället för 10, lyxplysch är bara förnamnet.

Och här är grafen till fredde.

Annonser

4 svar till “Bonus”

  1. Svårt att räkna när man håller på så där. Anledningen till att jag skrek & hetsade var att distrahera från det faktum att jag inte orkade trampa själv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s