Invald i något större än Svenska Akademin


Igår var jag inbjuden av Tille till KBCK’s veckovisa planeringsmöte. Jag har varit med en gång innan då det dracks öl och svamlades friskt. Var planeringen befann sig då vete tusan, men igår fick jag än en gång vara med då jag har planer på att hoja i alperna i sommar.

Mötte Tille vid Solvalla och via diverse genvägar kom vi fram till klubbstugan där skogling väntade. Snart ramlade mollo, vic, nypan, daniel och jonas in. Gällande planeringen så slutade den någon gång när mollo klev in och började svamla om mille miglia, som jag tydligen skulle hoja enligt alla där.

Markus, matte och bjorre anslöt och nu pratades det gott om getter + ANNAT, någon planering såg jag däremot inte till men alla verkade ha bestämt en hel del saker åt mig gällande min framtida cykling, något som naturligtvis uppskattas. Sen när jag fick se en egen tråd om mig någonstans på internet började jag ana oråd.

Den stora tråden om Johan A visade sig innehålla en del fakta som inte bör visas in public och jag tänkte ”what the heck..” hur vet dom om detta??
Helt plötsligt tog Johan ”Arne Imsen” Mölleborn ton och började yra en massa religiösa begrepp som ”du skall icke hava någon annan klubb än KBCK” etc och efter att officiellt ha blivit invald så skålades det friskt och någon slags hallelujastämning infann sig.
Hur det gick med planeringen vet jag dock inte..

Tack för att jag har fått förmånen att bli medlem i världens bästa cykelklubb, KBCK!!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Annonser

5 svar till “Invald i något större än Svenska Akademin”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s