Fredagsaktiviteter, nu med film

Fredagseftermiddag….. Äta chips, kröka eller må illa av pulshöjande aktiviteter?

Varför inte göra alla tre tänkte Lattegubben och tog ATK idag efter lunch och hojade hemåt med den nu rätt skabbiga fixin. Antar dock att det är så dom ska se ut om dom inte ska vara blingiga… Dock så funkar den ju super…

Riggade upp anordningen i källaren (ja, jag sitter i en vanlig källare i ett vanligt bostadshus) och hoppade upp.

Hade riktigt svårt att få upp pulsen på de två första intervallerna. Kanske var det på grund av att jag har pendlat rätt bra nu och med all vind blir det ibland grymt tungt med fixin. Det tillsammans med min avsevärt höga ålder gör ju så benen blir ju lite tröttare än hos en ungdom.

Såhär glad blir man när skiten är avklarad…

Men på tredje intervaller sprack benen upp i något som mest kan liknas vid ett glädjetjut och både pulsen och flåset OCH kadensen kom upp. Gissar att jag levererade en 1800watt under de sista tio minuterna, MINST!!

Ikväll är det fest hos Mange. Information om det finns naturligtvis på Fejsan..

5 svar till “Fredagsaktiviteter, nu med film”

 1. Fint intervallpass!
  Är du nöjd med din rahpa crosströja? Den ser fin ut. Hur är storleken på den? Jag har en kortarmad jersey som är smal och lång i storleken.

  Gilla

 2. Toknöjd fast den skulle kunna ha liiiite längre ärmar.. Jag har en Large men skulle nog kunna ha en Medium. Ligger typ mellan dom två storlekarna men ärmarna var för korta för en Medium. Däremot har jag andra långärmade Raphatröjor i Medium som har bra armlängd.

  Gilla

 3. 180, det kan jag inte komma upp i tror jag.. Dom här intervallerna dödar mina ben innan dom dödar hjärtat.. Tror att min maxpuls ligger på kanske 180, inte mer.. Ett sånt där maxpulstest vore ju ”kul” att göra. Mollo ligger ju typ på 180 och FredrikW ligger tydligen på typ 220 eller nåt..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s