Äldre men läckrare än förra året!

Insåg just att jag faktiskt igår har hojat mer än 365 timmar i år, 365,2833333333333 timmar för att vara exakt. Förra året så passerade jag 365 timmar på självaste Lucia, 2010-12-12 och då var det lite mer bistert ute med -11° och becksvart ute, http://www.spindelbenen.com/2010/12/ratt-nojd-nu-faktiskt.html

Nästa får jag väl hitta på något annat mål än de 400 timmar jag satte upp inför 2011.

Frågan är väl bara hur jag ska fira detta? Kanske med en lunch på Curry Corner i Sumpan?

3 svar till “Äldre men läckrare än förra året!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s