Pojkcrossen

Idag kördes det KompisCross i den kungliga hufvudstaden i och med deltävlingen Pojkcrossen som gick av stapeln vid Stora Skuggan. Naturligtvis var jag där och visade hur man inte gör när man crossar. Bilden ovan snodde jag helt sonika från Andreas Nyström som naturligtvis var där och tog en massa finfina bilder.

Innan starten minglades det runt och efter att vi alla kom överens om att Tornado Tille, årets fenomen i CX Cupen, kommer behöva köpa 20 stycken tempodräkter inför slutspurten på årets säsong kördes det lite testvarv innan starten skulle skjutas av.

Till skillnad från den förra deltävlingen där jag sög fett med purjo lyckades jag faktiskt passera fyra pers och hålla dom bakom mig. Däremot så lyckades jag göra jordens vurpa när jag av någon anledning kollade till vänster istället för där jag borde ha haft blicken, en vurpa som naturligtvis berodde på att jag inte körde med tubdäck men som tur är så passar det ju rätt bra att vara inpackad i lera när man crossar och Lattegubben behövde nog en lerbehandling idag.

Efter racet blev det obligatorisk fika på Skafferiet innan vi rullade tillbaks till The South Side.

Gillar man siffror så tog det 44 minuter för mig att köra de knappa 16km som det blev. Snittpulsen låg på 164 slag och maxpulsen på 175. Tydligen tog jag inte i tillräckligt då jag inte fick till någon riktigt bra Screammask.

Det fanns fler bilder men dom var inte lika smickrande så dom struntar vi i.
Andreas bilder finner ni HÄR och Patrik Risings HÄR.

Ett svar till “Pojkcrossen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s