Beslutsångest deluxe

Hojade tisdagstur igår med Stora Hjul +ANNAT gänget som i vanlig ordning höll det nu traditionsenliga gubbtempot.

Aron hade lite ärenden på IKEA så den obligatoriska styrningen vid samlingen lös med sin frånvaro. Till slut så kände jag för att hoja och hojtade att nu tänkte i alla fall jag hoja och snart hade Viktor, Lina, Magnus, Christopher, Erik, Stizze, Juan och Rickard hakat på. Efter den första skogsdungen hittade Harri oss och slog följe.

Efter ett tag så tog Viktor täten och agerade stigfinnare resten av turen, något som funkade super. Killen hittar ju typ överallt, förutom när vi irrade omkring i mörkret i närheten av John Bauer, helt i linje med grundtanken med Tisdagsrajd, att varje tur cykla en eller flera stigar man tidigare inte har cyklat.

Det var halt, blött, rotigt och mörkt igår, det vill säga helt underbart. Erik trampade på med sin skoxie och hade inga som helst problem att haka på och jag började mer och mer tänka på mitt eventuella inköp av en FS 29er… Som det kändes igår så känns det ju helt galet att köra med något annat än min Singular. vad mer behöver jag än en enpetare med stora hjul, 34/20 i utväxling och en gaffel som tar upp de värsta smällarna?

Jag har ju tidigare kört både Giant Trance och Giant ReignX parallellt med min Singular men det har ju slutat med att jag har sålt dom och inte saknat dom en endaste sekund så vad skulle en heldämpad storhjuling göra för skillnad?

Jag får helt enkelt fundera vidare för just nu känns alternativ 3 som det rätta.

12 svar till “Beslutsångest deluxe”

 1. Det roliga är ändå själva shoppandet, sedan blir det snabbt tråkigare. Låtsas att du köper och få samma kick. Rita en egen ”Jetzt Kaufen”-knapp i MSPAINT och klicka.

  När jag ville köpa Salsa Spearfish så fick jag shoppingkicken men slapp köpa. När den väl kom i produktion hade jag tröttnat på tanken och var nöjd utan.

  Gilla

 2. Erik, visst är det så… Det ger ju en kick att shoppa men å andra sidan finns det ju småsaker man alltid behöver och som inte kostar många ören jämfört med en ny hoj…

  Känslan igår var just att det skulle kännas så fattigt att inte få hoja på Singularen… Och det säger väl det mesta..

  Däremot tror jag att jag kan fixa en fin Jetzt Kaufen knapp i powerpoint istället.

  Gilla

 3. En fejkad Jetz Kaufen-knapp och d:o trackingsida borde räcka långt.

  Men förutom storleken (som ju spelar roll!); vad gör en sån här gungstol som inte Reignen klarade? Blir det inte lite samma sak?

  Gilla

 4. Hej!
  Ursäkta en total rookiefråga (bor inte i Sthlm), när du refererar till ”David och Patrik”; vilken cykelaffär menar du då??

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s