Rehabtur runt Södertörn

Eftersom alla proffs som bryter eller knäcker några ben i kroppen sitter på trainern efter tre dagar så kan ju jag inte vara sämre..
I onsdags, dagen efter revbenssmällen hojade jag lite CX på Erstavik och på grusvägarna i Hellas, igår vilade jag och idag skulle det testas hur det funkar att hoja racer. Stigcyklingen väntar jag med några veckor.

Mötte upp Magnus vid Globen där han skulle guida mig runt någon tur som Hofvet brukar hoja på onsdagarna. Vädret var verkligen super fast tempen endast stod på 14°, men det tog min mulliga ylletröja från DeMarchi hand om tillsammans med armvärmarna från Rapha.

Vi körde Farsta – Huddinge – Tullinge – Pålamalm – Grindsjön – Tungelsta – Västerhaninge – Årsta Havsbad – Trollbäcken – Älta – Hem. Stannade förbi SCS och lämnade in racern på den där servicen som ingår då det har börjat rassla lite.

Jag tog naturligtvis nästan alla skyltspurtar. Magnus tog någon vit skylt vid Gudö som inte räknas och sen tog han Stockholmsskylten efter Trollbäcken. Jag replikerade direkt genom att sno kommunskylten efter det.

Racer funkar bra att köra med revbenet men lite kraftlös är man ju då jag inte kan flåsa så bra för tillfället.

Tack Magnus för en toppenbra runda..

Annonser

3 svar till “Rehabtur runt Södertörn”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s