Handen – Hellas

Jag fullständigt struntade i söndagsrundan igår då mina ben var alltför mosiga för att hoja utan valde att vila mig lite i form istället.

Därför tänkte jag ut en plan att hoja Handen – Hellas istället. Det var alltför länge sen jag var ute i skogen och vädret skulle ju bli toppen idag så varför vänta? Magnus var inte sen att haka på så vi tog pendeln 09.22 till Handen (hette väl Haninge innan och Handen innan dess??)

Efter att ha irrat runt lite och letat efter lite orangefärgade träd hittade vi till slut rätt och insåg rätt snabbt att hala rötter var läskigt och hala spänger ännu värre. Det blev till att fega lite där…

Efter någon timma tog vi en femminutare vid en sjö och smuttade på lite kaffe och delade på en Ritter chokladkaka med nötter i… Mums för ett par lattegubbar.

Allt eftersom vi hojade så började det torka upp och både stigarna och spängerna blev mer cykelbara utan uppenbara risker för att halka omkring.

Vid Alby hoppades vi att cafét skulle vara öppet men tji fick vi. Uddby låg borta i horisonten och där var det stendött. Tur att jag hade packat kaffe och Magnus mackor så vi kunde fika på en häll vid en sjö.

Den sista biten bestod mest i trötta ben och någorlunda lägre tempo. Efter 40km och 03:45 ramlade vi in på Specialized Concept Store där Patrik hivade fram ett par espressos och jag hivade fram plånboken och köpte en ny vattenflaska och en vattentät påse för telefonen.

Tack för en galet bra runda Magnus
Annonser

5 svar till “Handen – Hellas”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s