Bland dufflar och solglajjor

Var förbi XXL igår för att kolla på en påhängscykel till Atle… Tji fick vi men vi kom därifrån 2000:- fattigare ändå då Atle fick en sparkcykel och jag en Base Camp Duffelbag i strl XL från The North Face. Den är verkligen jättestor och borde räcka för fyra Raphatröjor och lite cykelbyxor nästa vecka.

Som tur var så kollade jag in blocket igår och hittade faktiskt en påhängscykel hos någon tjomme i Kärrtorp och den knep jag snabbare än fiskmåsarna som snor korvar från små stackars barn på Skansen.

Magnus kom förbi idag med en glappande kassett. Efter lite lyxmiddag i vårt skrytkök valsade vi ner till SCS eftersom det eventuellt fattades en distansring bakom hans kassett. Jag hakade på eftersom han, lämpligt nog, hade glömt plånboken hemma. Väl där fick jag syn på ett par Oakley HiJinx. Hade ett par Monster Dog ända tills Atle fick för sig att repa dom och har inte vågat köpa några nya av schysstare modell men nu när man faktiskt kan prata med honom kände jag att det nog var dags.

Magnus baknav mådde tydligen inte så bra men efter att Ricky hade trollat lite borde det i alla fall hålla under nästa vecka. Eventuellt tar jag med mig mitt bakhjul ala Shimano RS10 som reservhjul.

Min hoj är nu klar för att slåss mot bergen. En 11-28 kassett rådde bot på det och nu efter min BG Fit kommer jag ju sitta som en kung uppför Alpe d’Huez.

Om jag orkar lär jag väl twittra lite därifrån.. Håll koll ute till höger här i bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s