Bergsgetens nya kläder

Satt och kollade på någon tråd på happy där någon hade varit i alperna och kört lite berg.
Mycket fina bilder med bra texter men det var en speciell mening jag fastnade för, eller rättare sagt en del av meningen;  
på toppen var det bara 4 grader varmt, till skillnad från nere i dalen där det var 25 grader.
Detta fick mig att fundera lite och eftersom vi drar nästa helg så kände jag att något som åtminstone kan stå emot vind men samtidigt vara litet nog att få ner i en ryggficka nog skulle passa bra att ha med sig.

Visst, jag skulle väl ha kunna hittat något billigare men varför inte vara stilig samtidigt som det är funktionellt?

Nu ska jag bara odla en schysst mustasch så är jag nästan hemma.

Annonser

3 svar till “Bergsgetens nya kläder”

  1. Det har jag vart med om, kort, kort nere vid havet. 25 plus och solsken, brända kärringar på stranden och sen 1800 meters klättring senare snöstorm i samma kort, kort…..Det är by far det värsta jag vart med om. Men det var i April, du ska högt upp om det skall ske i Juli/Augusti…..

    Men muschen kan du ju ha ändå 🙂

    //Axel

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s