163 fantastiska kilometer på Södertörn inkl pannkaksfest i Ösmo

Jag tänkte ju våga mig på någon slags testrunda med racern efter Patriks justeringar tidigare i veckan och efter att ha letat upp en runda på ca 13 mil samt fått lite färdkamrater med mig vaknade jag upp till ett strålande solsken i morse.

Glad i hågen stack jag iväg i kortkort och tyckte väl att det var lite väl kyligt, fast med facit på hand klädde jag mig helt galet bra…. Vid Statoil Älta mötte jag upp Micke, Rickard, Andreas och Kai.. En halvtimma senare var vi fulltaliga då Bjarne mötte upp oss med sina läckra armvärmare från Rapha.

Efter att ha tagit den vanliga rundan förbi Årsta Havsbad följde vi 73:an ner till Ösmo där en snabbfika skulle intas.. Jomentjena.. Ett lass pannkakor och 45 minuter senare rullade ett mätt och glatt gäng vidare.. Det blev ingen mer fika under rundan…

Vi fortsatte på mindre och helt fantastiska vägar förbi Hoxla, Fituna och Brink, ibland på två led och ibland på ett led. Jag lärde mig lite nya tecken idag med… Två fingrar upp och ett finger upp… Tråkigt grym jag kommer bli i klungan när jag visar långfingret till alla….
Vid 9 mil (Fituna) fick jag min första krampkänning, vid 11 mil den andra och sista biten mellan Vasagatan och Hälsingegatan hojade jag med konstant kramp.. Skönt att komma ur komfortzonen ibland.
Insåg faktiskt att den här rundan blev min tredje längsta någonsin och nästa helg är det flickvarvet runt Mälaren på ca 21 mil som gäller, om det inte regnar för då stannar jag hemma.
Väl framme blev det kalas med både smörgåstårta och dito med jordgubbar… Atle lattjade med mina racerskor så i morgon blir det till att knata ner till Specialized Concept Store och köpa mig ett par nya.. Lika bra det, dom han hade sönder hade jag ju kört säkert en tio rundor med och han gjorde det ju liksom inte med flit.
Tack alla för ett fantastiskt sällskap idag och att rundan blev 30km längre kändes mest fantastiskt.

Ett svar till “163 fantastiska kilometer på Södertörn inkl pannkaksfest i Ösmo”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s