Det är kläderna som bär upp mannen, inte tvärtom

Ligger hemma i soffan och såsar till The Bourne Ultimatum på burken… Atle är hos mormor och Mirja ute och flänger på stan. Ensam kvar är jag, en cola zero och en påse kinapuffar… Kommer nog somna innan 22.00 idag. Köket börjar se riktigt bra ut nu.. Kommer bli riktigt bra när det är klart. Snyggare, öppnare och bara liksom bättre.

I morgon blir det varken till att cykla runt Vättern eller köra 60 mil från Tumba. Naturligtvis så är ju inte 60 mil några problem för en gubbe som jag men eftersom jag tänkte vara hemma runt 14.00 i morgon trodde Tille att det skulle bli lite snålt med tid, 60 mil på åtta timmar kanske blir lite halvsvårt även för mig.

Lunchade med räkan/randonören/vinpimplaren Mölleborn idag. Det blev konstigt nog lite cykelsnack och någonstans mellan vår Gai Pad Bai Huarapha och Pa Pea Tod kom vi in på De Marchi vilket slutade med att en vit tröja är på väg hem nu.. Blir nog finfint till mina brunbrända och utmärglade armar…

När jag ändå är inne på klädtemat beställde jag en vit Gilet (annat ord för vindväst) och en mullig keps från Rapha igår som skickades idag. Tröjorna jag returnerade kom fram idag och ett par ersättningströjor skickades typ samtidigt. Västen och kepsen skickas dock till jobbet då Slöstan ser ut som en krigszon nu. Hann inte ändra leveransadressen på tröjorna men det borde vara smidigare att ta framtida paket till jobbet inser jag.

Och eftersom jag tänkte vara hemma runt 14.00 i morgon får det bli en Giro Di Södertörn istället på ca 14 mil som inkörningsmoment efter den Bike-Fit som Patrik fixade tidigare i veckan. Hojade ju 22 mil förra sommaren men bortsett från den och Siljan Runt för två år sen har jag nog aldrig hojat längre än typ 11 mil, något som måste bli ändring på. Ska ju köra Mälaren Runt på 33 mil senare i sommar med. Måste ju börja cykla på riktigt någon gång.

2 svar till “Det är kläderna som bär upp mannen, inte tvärtom”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s