Kniv eller gaffel

Krängde av min Giant Reign-X igår så nu har jag trampat mitt sista tramptag på en egen 26er…. Funderade lite på vad jag skulle göra med pengarna, en FS 29er känns lite lockande men inte tillräckligt för att göra ännu ett impulsköp då jag har så satans kul på Singularen i Hellas.

Däremot så känns min Reba jag har på min Singular mer eller mindre rutten. Den har fjädring men någon vidare dämpning är det inte att tala om plus att den verkar läcka lite olja så jag slog till på en ny gaffel till den istället. 2 600:- istället för 30 000:-, vuxet Johan! Fattas bara annat nu när jag är 40…. Slog till på en bergskassett till TdF resan med.

Vissa saker är ju löjligt billiga från Tyskland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s