Morgonstund i ensamt majestät

Eller typ…. Det var ju en del bilar och cyklar ute men ingen jag kunde ta rygg på. Atle har ju ögonimflammation så vi semi-vabbar… Mirja tog honom idag på morgonen och jag körde en runda över Slagsta – Ekerö till jobbet.

Jag startade naturligtvis med en lyxfrukost på Fine Food som sig bör. Valde att testa min nya Rapha + Paul Smith tröja med för att se om den funkade en mulen dag med mycket kant/motvind, vilket den gjorde över förväntan.. Lite varm dock men jag får väl köpa en tunnare variant.

Nu när jag har betalt avgiften till Mälaren Runt måste jag ju börja köra lite längre sträckor och 53km är ju inte alltför långt men det är i alla fall längre än de vanliga 23km jag avverkar till/från jobbet.

I helgen river vi köket så en långtur då känns sådär halvsäkert….

2 svar till “Morgonstund i ensamt majestät”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s