Variationsfull Tisdagstur

Eftersom jag hatar våta rötter och inte orkade meka på de Mountain King däck som Patrik så snällt lånade ut blev det en liten cx-runda ikväll.

Johan skulle ju som vanligt harva cx och Stisse, som ville känna efter om benen skulle sitta kvar eller inte önskade sig gubbtempo, så det blev lite som det blev, vilket var en rackarns tur för mina ben var fortfarande rejält trötta efter helgens Sollerötur.

Rullade på bra över Erstavik, Skrubba och Flaten tyckte jag. Johan hade lite idéer om alternativa vägval vilket gjorde turen lite annorlunda och rolig. Sen blev det lite helmajsiga grusvägar bakom Bagis innan jag kom till dagens jobbiga del, backträning i Hammarbybacken, som en del i mitt ena cykelmål, se nedan. Orkade bara upp till flickplatån men satsar på toppen nästa gång.

Efter att ha hostat mig yr av trötthet rullade jag ner till bankomaten och tog ut lite deg för att köpa mig lite cera.

Vad sägs om På cykel till målberget på Col du Galibier, som är den högsta bergsmålgången, 2 645 möh! – i hela Tour de France historia eller Återigen cyklar vi upp i målstigningen – denna dag klassiska Alpe d’Huez med sina 21 mytomspunna serpentinsvängar men mer om det senare… 

2 svar till “Variationsfull Tisdagstur”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s