Lite sprut på rumpan ska väl en karl tåla

Tisdagens obligatoriska MTB tur blev till en CX tur istället. Hala rötter är inget som lockar och nu när löven är sådär härligt ljusgröna är det ju så majsigt runt Flaten att man nästan smäller av. Skogen finns kvar.

Uppslutningen vid HBB var som vanligt god, Viktor tyckte jag såg läcker ut och jag tror att jag skymtade Jonas Larsson i klungan.

Efter fem minuter fick Göran en dubbelpunka, precis samtidigt som jordens regnskur kom, tur att man var kädd i ylle för ersättningsslangen var paj den med men efter ett tag kom vi iväg och satte av mot Erstavik.

Vid Flaten var Göran tvungen att dra till jobbet på beredskapsärenden så Magnus och jag lallade vidare och stötte på Johan som kom farandes åt andra hållet. Vid den tidpunkten hade jag väl svalt en 83 myggor på ett ungefär, tacka gudarna för glasögon.

Körde hem via Brotorp och lite grusvägar förbi golfbanan, se nedan, och kom hem lagom till nästa skur. Valde ändå att spola av hojen, jag var ju liksom redan dyngsur, vilket jag är jäkligt nöjd över nu.
Annonser

Ett svar till “Lite sprut på rumpan ska väl en karl tåla”

  1. Härligt jobbat! Fick själv smaka lite fukt igår på onsdagscyklingen men det var inte så farligt när man väl var ute, grus i munnen är dock inte så trevligt när man kör klunga..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s