Lunchrunda i Flaten

Jag har certifierngsvecka. Det betyder att jag försöker plugga som en galning och skriva tester. Det betyder även att jag behöver rensa skallen lite och där kommer ju det fiffiga med cyklingen in.

Efter att ha slafsat i mig lite köttfärssås/spaghetti framför datorn kastade jag mig in i hissen, släppte ur ännu mer *luft i däcken och stack iväg.

Svischade förbi någon skylt i Sicklaskiftet som sa att man inte fick hoja där, något jag totalt har missat så jag höll mig undan därifrån på hemvägen. Onödigt att reta upp folk i onödan då det finns andra bra vägar runt området om man ändå inte ska köra stig. Tydligen ska hundar kopplas med.

Tog lite härliga grusvägar ner till Flaten, skickade ett MMS till Tille bara för att retas lite och hade det rätt mysigt i solskenet på gruset runt sjön. Både norrmännen och svenskarna hade lite fel så vädret var helt toppen för lite CX.

Efter 1½ timma var jag hemma igen och kunde fortsätta med korvstoppandet..

* Jag har kört med 6 bra i däcken på min CX av någon anledning men tyckte att det var lite väl stötigt så jag minskade trycket till 4 bar och tyckte att det blev bättre men inte bra nog, körde med 3 bar fram och 4 bar bak förra gången och 2,5 bar fram / 3,5 bar bak idag och kommer nog köra med 2 / 3 bar nästa gång. Tråkig skillnad på fäste och komfort.

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/85117200

3 svar till “Lunchrunda i Flaten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s