En smak av våren

Då Sömnlös i Rudan blev inställt valde vi i laget att hoja lite grusväg i solskenet istället. Jag, Stizze, Magnus, Johan och Göran tog 09.22 pendeln ner till Nynäshamn. Medresenärerna på pendeln blev naturligtvis mäkta imponerade över våra läckra och leriga hojar såg man på deras våta blickar.

Den här rundan är något jag inte tröttnar på, även fast det börjar kännas som att man bör hitta lite andra vägar nu. Stizze, den enda under 30 år sprätte mest under hela turen men fick knäkänningar som ett brev på posten. Magnus lämnade vi i VH då även han hade känningar i sina knän. Pojkarna måste nog köpa nya cyklar för att få bukt med sina problem. Stizze fullföljde ändå såklart.

Eftersom jag inte kände för att bära på 10kg packning fikade vi på Körunda GK i solgasset. Golfdamerna ur sällskapet Tjocka Bertha gav oss självfallet komplimanger för våra vita och nyrakade ben. Som sig bör.

På kvällen tittade Björn, Viktor, Tille m.fl in på lite vin och grillat. Atle hade the time of his life och hittade en ny flickvän i Karin. Stizze, you are so out if it….

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/84178842

7 svar till “En smak av våren”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s