Dags för nästa säsong

Efter måndagens tiomilare på grus samt tisdagens bendödarpass (tack killarna på SCS för det) har jag tagit det lite lugnt i veckan och lämnade en ½ liter blod igår, som tyvärr inte ska sparas till mig.

Bleka ben ur en smarrig vinkel

Idag sken solen från en klar himmel och benen kändes ok så efter att ha snackat lite med Björn och väntat in Mirja efter hennes frissabesök trampade vi iväg.

Skeva ekrar, det blir så ibland…

Söderut gick det bra, benen kändes ok och avsaknaden av blod märktes in nämnvärt. Det ändrades i Västerhaninge när jag fick smaka på den ondskefulla nordanvinden. Om det beror på blodbrist, sega ben eller bara att jag är totalt värdelös överlåter jag till någon annan att sia om men det var faktiskt riktigt jobbigt och som lök på laxen så har min Edge500 fått spelet. Den visade alla möjliga hastigheter från den aktuella ner till 0km/h hela tiden så jag fick uppskatta rundan i google maps istället. Lyxigt!!

Ny, mysig Roubaixlinda, vit såklart!!

Följande platser fick kändisbesök idag; Älta, Vendelsö, Brandbergen, Västerhaninge, Huddinge, Farsta, Sköndal och Enskede. Hur jag hojade orkar jag inte rita ut för nu ska Atle och jag köpa fredagspizza.

Hojen då, hur funkade den då?? Jodå, den kändes som en racer… Jag har verkligen inte förmågan att känna någon direkt skillnad på olika hojar men jag är nöjd och det är ju det viktigaste.

10 svar till “Dags för nästa säsong”

  1. Men Johan då! Jag har väntat på bilder på hojen sen i vintras och nu när du äntligen får tummen ur vad får man se? En snutt av framgaffeln och ett skrev?!?!?! 🙂

    Fota hojen nu för fan! 😉

    /Fredde

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s