En stor händelse i en liten mans liv

 Som så många andra som är något i cykelvärlden var ju naturligtvis undertecknad inbjuden till pressvisningen för Specialized Concept Store. Jag hann ju bara vara där en halvtimme och mingla lite med lite kändisar, de flesta från den anrika klubben KBCK och där Vic dominerade genom att kasta vinglas omkring sig.

Igår var det så dags för killarna att öppna butiken och Patrik tog emot mig med öppna armar och en rykande espresso i handen, något han naturligtvis även bjöd på.

I en nästan tom butik fanns det både tid och plats för att klämma och känna lite på hojarna och andra diverse atteraljer. Att köpa något var det inte tal om då dom hade strul med kortterminalen, bra tajming!!

Efter ett tag kom cruxet och bjorre in för att ekipera sig lite, fulmula lite chips och mingla lite. Jag hade då haft tid att prova lite kläder och beslöt mig för att slå till på ett par vita bib shorts. Lär ju matcha färgen på mina ben ypperligt. Men fortfarande kunde man inte handla med kort så jag la upp butiken på Gowalla och tog några bilder.

Efter att ha gjort lite avancerade kommandon på den lokala datorn fick vi till slut igång kopplingen mot internet och jag fick äran att göra det första inköpet i form av två par handskar, en styrlinda och de där vita byxorna, i butiken, något som naturligtvis ligger ute på facebook.

Stort!

5 svar till “En stor händelse i en liten mans liv”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s