Mingel, bubbel och gubbtempo

 Snodde bilden av Tille

Som den enda personen i cykelmundering gled jag in på Cykelspecialistens nya konceptbutik för Specialized innan kvällens tisdagstur och möttes av en leende Tille och Bjorre som hade fyllt upp vätskenivåerna med bubbel. Snart mötte jag Viktor och Linda, Danne, Björn och Jonas som gled omkring och minglade som rena proffs sipprandes på bubbel mellan alla fina hojar.

Tille försökte tydligen lägga handpenning på Vengehojen som satt på väggen men patientbrickan hade tydligen inte täckning.
Själv fick jag i mig lite chips innan det var dags att bege sig mot backen, men ska titta in i morgon för lite drägglande tänkte jag.

Fler människor än normalt hade samlats vid backen och det lär väl bara öka f.r.o.m. nu. Vid 18.40 tyckte jag att det var dags att börja hoja så vi ylade ”gubbtempo” och stack iväg.. Blev rätt förvånad jag när jag såg att vi endast var fem pers i gruppen men ju färre desto bättre flyt. Johnny den stackarn fick 20 pers på halsen.

Christopher och jag turades om att leda den lilla gruppen, riktigt kul när man byts av sådär för man vet aldrig vart man hamnar men efter lite blandade stigar i sicklaskiftet tog vi oss ut mot gröna via de två tornen och sen blev det russian bbq och gula innan vi tog oss tillbaks till sicklaskiftet för lite traktormakt hem.

Vi hade en tanke att hinna med area 51 men dom drömmarna krossades av en dubbelpunka för Christopher. Gula flöt på riktigt bra med endast en fotnedsättning. Det tar sig som mordbrännaren sa….

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/80250580

Ett svar till “Mingel, bubbel och gubbtempo”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s