Fredagsmys

Hade först tänkt ta ut racern på premiärturen men såg att det satt ett blått inomhusdäck på bak så jag tog crossen istället. Kanske dags att slänga på GP4000 även bak på racern snart.

Mirja hade tantkväll hemma och jag var helt enkelt för sugen på en tur kontra att sitta hos någon gubbe och uggla medan tjejerna pratade snusk så jag hoppade på hojen och drog söderöver.

 Kraglan…

Med crossen kändes det naturligt att börja rundan genom Erstavik för att sen fortsätta ner mot Vissvass och lite lerfält och som avslutning på den etappen lite tjälskadad väg ut mot Dalarövägen där jag tog mig en Bonkbreaker.

Uddby Gårdskafé var naturligtvis stängt..

Tog vägen genom Norrby tillbaks till civilisationen för att sen avsluta med Ältavägen hem till slutmålet, The Picts Bar där moules och amarillo intogs med njutning.

 Läckert…

Det här med att hoja på halvtaskiga vägar med crossen är kul, kanske för kul… Och ni, det här med fotokromatiska linser, varför har jag inte skaffat det innan?

Filmade lite med kameran med fast jag undrar varför. Landsvägskörning är ju måttligt spännande att kolla på… Nåväl, här är resultatet i alla fall.


Fredagsmys med LCF from Johan Andersson on Vimeo.

Nu får Patrik och gänget ta och slå upp dörrarna så jag kan köpa mig lite överprisad styrlinda till både crossen och racern.

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/79374698

5 svar till “Fredagsmys”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s