Norr om helvetet i norr

Jag gjorde misstaget att skriva i en tråd på happy (det var där jag snodde bilden) där Björn yrade om någon tävling som tydligen var till minne av en av de allra främsta gatstensbemästrarna, någon tjomme som heter Franco Ballerini (pinsamt vilken dålig koll jag har på cyklister).

Efter att jag hade ställt någon fråga kom mitt namn upp i deltagarlistan så det är väl bara att köra. Jag som aldrig tävlar, men så länge det är en icke-sanktionerad tävling kan det väl vara ok.

Fick samtidigt en inbjudan till en teve eftermiddag med killarna i KBCK efter tävlingen där det ska festas med belgisk öl och andra tillbehör. Mirja har ju ”tyvärr” danskurs på söndageftermiddagarna så det lutar tyvärr åt att jag får sitta hemma i min ensamhet och kolla på årets helvetet i norr för resten av familjen är ju sådär hyfsat ointresserade av det.

2 svar till “Norr om helvetet i norr”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s