Kalvar på vårbete

Aron, Patrik, Anders, Andreas och jag hojade en liten tur idag på våra mulliga crossar. Patrik körde bromslös fixi, vi andra fegade ur med både växlar och frihjul.

Det började bra med ren isgata ner mot Kranglan där Andreas med nöjd min stod och fotade alla som lekte Bambi på hal is…

Erstavik var grymt härligt och gruset på alla cykelvägar ut mot Tyresta gjorde att det kändes som rena rama offroadvägarna, precis som det ska va.

Sen började backträningen. Patrik som körde fixi uppskattade benpasset som avverkades igår kväll, vi andra gjorde det vi kunde för att se oberörda ut såklart.

Vid Åva båtklubb drog Anders i backen och gjorde illa höften. Som tur var så fick Aron dubbla punkor så vi kunde stå lite i solen och skratta åt honom, allt för att Anders skulle glömma smärtan.

Vid Vissvass (festligt namn) blev det lite plattare så motvinden kändes lite extra.. Bra för träningen!! Vid Högstabanan vände vi och sen droppade Anders av och tog en taxi hem, höften spökade. Hoppas att det inte var något allvarligt.

Sen lallade vi vidare mot Ekofiket där det bjöds på soppa och efterrätt och lite allmänt skitsnack om hur balla vi var som bara hojar för att det är kul och hur lamt det egentligen är att tävla och att köra Monark.

75km blev det. Tack alla för en toppentur!

Anders bilder finns här.

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/75131863

2 svar till “Kalvar på vårbete”

  1. Mestadels bart med några enstaka isfläcker. Klart åkbart.

    Min höft är okej men mörbultad. Räknar med att den är åkbar till på tisdag. 🙂

    Såg trevligt ut på ekofikat. Fin tur.Thx!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s