Gubbmys i Hellas

Efter att ha velat mellan några trådar på happy om CX åkning bestämde Viktor och jag oss igår kväll för att dra ut i skogen istället. Han på sin nya Niner och jag på min gamla Giant, som för övrigt har pinsamt små hjul.

Efter att ha stressat som en galning kom jag naturligtvis lite sent till backen men eftersom Viktor kom ännu senare kändes det som att det inte gjorde nåt.

Efter att ha drägglat lite och berömt honom för hans enastående inköp rullade vi iväg.

Traktormakt gick som på räls… Jag hade ju nästan glömt bort att stigcykling var så här kul…

Efter att ha tjafsat med någon bitter gubbe som tydligen ägde en stigsnutt rullade vi ut på gröna. Viktor såg jag knappt till, ska ringa WADA och berätta om hans nya cykel, måste ju gå som doping på något sätt liksom.. Här någonstans drog jag av mig mössan och vantarna. Våren hade kommit!!

Sen ut på ryska grillplatsen och sen dagens höjdpunkt, gula ovanför sjön där vi faktiskt cyklade häll med fäste. Jag grät nästan av lycka..

Fikade gjorde vi med såklart. Dagen bjöd på en mumsig våffla inkl hjortronsylt och grädde och en te till det och sen blev det lite babyheads och lite sicksack i Sicklaskiftet för att hitta cyklingsbara stigar.

Den enda blundern var Fem Svåra på vägen hem… Vet inte om det berodde på att solen hade gjort sorbet av allt eller om det bara är mer sörjigt där.. Bra tänkte jag, träning behövs!!

Tack Viktor för årets mulligaste tur!!

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/73795238

Annonser

4 svar till “Gubbmys i Hellas”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s