Solokvist en söndagkväll

Jag måste erkänna att jag var nära att sätta mig på trainern idag och skippa söndagsrundan men när både Johan och Fredde hörde av sig på luren och Björn på twitter så kände jag att det här med att hoja med vänner slår inomhuscykling ändå.

En kvart innan vi ska mötas ringer min kära fru och berättar att hon är dum i huvudet etc eftersom hon tog med sig mina nycklar istället för hennes så danslokalen stod olåst.

Så istället för att hon skulle pallra sig in till stan kommunalt efter att jag hade hojat klart så spelade jag gentleman och erbjöd mig att cykla förbi där och låsa. Fredde, Johan och Björn hade ju varandra och i ärlighetens namn, hur kul är det för dom att hela tiden behöva vänta in mig?

Så jag rullade norrut medan dom styrde kosan söderut.

Det blev ändå ett ganska bra pass, benen brände i alla fall och dubbdäcken svek mig inte, lika trögrullade som vanligt. Snitthastigheten stannade på blyga 23km/h men att hoja inne i stan gör ju inga underverk för snittet, däremot får jag ju några extra minuter i funbeat.

Tack Johan för turen men nästa söndag cyklar jag nog med mina vänner igen… Och ni, snart är våren här och då är det grönt och mulligt i skogen… Som på bilden ovan..
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/72933149

Ett svar till “Solokvist en söndagkväll”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s