Hur tänkte jag nu

Att gå ner i vikt är inte bara fyllt av euforiska känslor när man ställer sig på vågen. Saker som att rensa ur garderoben på alla plagg man inte längre ser riktigt bra ut i är ett projekt som i helgen kändes viktigt. Det resulterade i sig i att jag var tvungen att langa fram kortet ett flertal gånger i diverse butiker vilket i sig resulterade i att mitt konto nu ser ut som en viss ankas…

Skönt att man inte behöver fundera på vilka cykelsaker jag skulle kunna ha köpt annars.. Fast det slår ju operationen jag snart ska in på för att dra bort en visdomstand.

Fast jag brände ju 150.000:- igår på en bil så vad är några tusenlappar hit eller dit…

Det bästa skulle ju vara om jag tjockade på mig igen så att alla kläder jag köpte i helgen inte skulle passa. Speciellt när jag inte har något kvar från min förra garderob.

3 svar till “Hur tänkte jag nu”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s