Fredagsmys

Tog halvdag idag för att shoppa loss lite inne i stan med Mirja. Gick väl rätt så bra faktiskt då shoppa är något som vi båda kan rätt bra, bättre än att cykla i alla fall.

Naturligtvis blev det både fika och lite McDonalds (Big Tasty utan sås) men jag gick i alla fall från Stadshagen till Södermalm så lite rörde jag på mig i alla fall.

Efter att ha bränt alldeles för mycket pengar blev det en hyfsat ok middag baserad på köttfärsröra, ostsås, parmesan och färsk basilika och eftersom jag inte hojade till jobbet på grund av kundbesök kände jag att det skulle vara skönt att svettas lite så jag låste in mig i Atles rum med Mötley Crüe på skärmen som sällskap.

Jag kan ju uppenbarligen inte det här med intervaller för även fast det brinner i benen kommer inte pulsen upp så mycket, fast jag antar att jämfört med alternativet att sitta och såsa i soffan var det rätt ok ändå. Är i alla fall mosig i benen nu. Sköt bak sadeln lite då jag fick känningar under knäskålen vid tyngre belastning så det fick bli lite som det blev.

I morgon bitti åker vi till Åkersberga för att köpa bil. Ska bli rätt skönt att ha en, även fast den mest står i garaget.

Annonser

3 svar till “Fredagsmys”

 1. Vad tycker egentligen Atle om att pappa våldar hans rum och svettas till Mötley?

  Eller har ni en deal, där du betalar igen med bilar på toys'r us? 🙂

  //A

  Gilla

 2. Det där med maxpuls är ju högst individuellt och som jag fattat det inget man kan träna upp och inget som egentligen säger så mycket mer än just vad man har i maxpuls. 🙂

  Har du testat att göra ett maxpuls-test någon gång?

  Du kanske behöver något tyngre än gammal hårdrock? 🙂

  /Fredde

  p.s Du kan ta bort kommentaren ovan, det blidde lite fel d.s 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s