Mos

Trodde att jag var rätt fräsch men insåg ganska snabbt att mina ben var rätt mosiga på söndagsrundan. Om det berodde på att jag körde trainer igår, hade feber i veckan eller att jag bara är allmänt fet och lat låter jag vara osagt.
Det som var kul var att uppslutningen var riktigt bra. förutom att jag hojade hakade Viktor, Johan, Aron, Stizze och Björn på.

Stizze hade kört Monark tidigare på dagen och var om möjligt ännu segare än jag. Viktor var som vanligt starkast. Måste komma över hans träningsupplägg tror jag. Risken är ju att det är jobbigt och då kan jag ju lika gärna strunta i det på stubben.

Bilderna är tagna av Johan Black Planet Karlsson

Annonser

2 svar till “Mos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s