Tille, vår tids Wolfgang Roeder

Efter att Tille hade lovat att man kunde köra med slicks på Ekerö redan nästa helg loggade jag in på Bike Components och checkade min sedan någon vecka välfyllda varukorg, hoovrade lite på bezahlung, slant med fingret och resten är historia. Tack Tille för att jag nu får äta de goda och näringsfulla nudlarna man kan hitta på diverse matvarubutiker för en femma styck. Mums!!

Ett svar till “Tille, vår tids Wolfgang Roeder”

  1. Varsågod. Framför mina ursäkter till Mirja. Det gick faktiskt att köra slicks redan denna helg på Ekerö. Att ta sig dit och hem igen är en helt annan fråga. Men som sagt – jag trillade bara en gång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s