Fattigmansracern hemma nu

Efter att ha plockat av vinterdäcken från vår smashade bil tog sig Atle och jag oss in till Cykelspecialisten och till Patrik, den lille killen med den tuffa Busterkepsen, som hade förberett lite saker på hojen innan vi kom.

Efter lite justeringar, byte av sadel, en lite fräsigare styrstam och nya inlägg till skorna han lurade på mig så betalade jag för mig och gick hem. Jo just det, gick hem!! Man får ju inte ta hojar på tuben eller på tvärbanan så jag släpade Atle i modden med den ena handen och cykeln i den andra. Hela vägen hem. Tur att man inte bor i Hässelby eller nåt för då hade jag nog fortfarande varit ute och gått.

Jag toppade hela upplevelsen med ett sinnessjukt illamående som startade efter lunchen och som fortfarande håller mig i sitt grepp. Trodde jag skulle kräkas när jag skulle pynta. Bara att ställa in mitt deltagande åp kvällens planeringsmöte på Svejk.

Har inte vägt den men jag gissar på ca 5,5kg +/- några kilon efter att jag har satt på mina Dura-Ace hjul av gammal modell, är man fattighjon så är man..

Fick hem brevet från Trygg Hansa idag med, ca 15.000:- mer än jag trodde vill dom ge mig. Undrar vad jag ska shoppa för dom stålarna?? En ny bil kanske!!

Annonser

9 svar till “Fattigmansracern hemma nu”

  1. Tackar för komplimangerna, den där kommer nog bli toppen..
    Efter trainersäsongen ska det på en vit linda på den och sen är den nog klar.
    Gillar insidan av gaffelbenen, att det står Cannondale där.. Känns lite lyxigare än min fulkines faktiskt..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s