Självsvält vecka fyra eller nåt

Det tog några veckor att justera in det mentala men nu njuter (läs: lider inte så mycket) jag nästan av att gå omkring lite halvhungrig istället för som förr, stoppa i mig en massa saker för att bli mätt hela tiden.

Vad konstig man är…..

2 svar till “Självsvält vecka fyra eller nåt”

  1. Hade lite problem med självsvälten efter att ha provat med lördagsgodis i lördags, sockret är starkt vanebildande så i morse gick jag till jobbet 04:30 och väntade med dagens första matintag till närmare kvart i tolv… Faktiskt känns det helt ok att vara småhungrig igen så jag han nog bränna ur mig sötsuget 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s