Lördag, ätardagen

Idag är det som många säkert vet lördag. Sen jag efter jul började att ändra mitt intag av föda så har jag sett fram emot lördagen, dagen då alla mentala hinder försvinner och jag kan äta vad jag vill.

Problemet är att för varje lördag som kommer så blir jag bara mer och mer illamående efter och även under dekadensen. Utan att vara någon expert tolkar jag det som att min kropp så sakteliga har börjat vänja av sig av socker och fett så när jag som idag trycker i mig vitt bröd till frukost, en halv pizza (fick inte i mig mer) till lunch och en semla till fikat får magen spelet.

Illamåendet är alltså inte mentalt utan fysiskt. Funderar starkt på att inte gå in så satans hårt på lördagarna utan göra lite mer som jag känner. Nu har det nästan varit som en tvångstanke att jag måste käka för att jag får käka men det är nog slut med det nu.

Fan, jag vill ju kunna käka vad jag vill på lördagarna men det är ju inte värt det om man ska sitta (eller ligga på golvet) och må pyton sen.

Ställde mig på vågen i morse och den visade 83kg blankt. Så lite har jag inte vägt sen typ 1986 och helt plötsligt så känns målet på 79,9kg eller under 2011-06-01 inte helt ouppnåeligt. Har ju tappat ca 7kg sen julen och även fast nedgången inte kommer gå så fort borde jag ju klara 3kg på fyra månader kan man ju tycka, fast det får framtiden utvisa.

7 svar till “Lördag, ätardagen”

 1. jag kände likadant också förut när jag va grymt strikt med intaget.. och det är samma sak nu, när jag tänker på intaget mer än 2veckor så märker jag att kroppen börjar reagera konstigt på dåliga grejer, och när man väl ska svulla så orkar man inte lika som man gjorde innan

  Gilla

 2. Jag mår dåligt av smågodis nu för tiden. Jag blir alldeles stissig och konstig av det. Idag vräkte jag i mig chips bara för att det fanns. Kommer antagligen må skit imorgon bara för det.

  Jag tror du fixar ditt mål till sommaren. Håll en jämn linje bara.
  Kör så det ryker Johan.

  Gilla

 3. Skärpning! Så här kan du ju inte hålla på. Ät gott, men att pressa ned mat är bara dumheter.

  7 kg på en dryg månad är rätt mycket.

  Själv var jag extremt godissugen igår. Sen stod jag på Ica och kunde inte hitta nåt jag faktiskt ville ha, så det blev inget.

  Gilla

 4. Grattis Lamset!

  Själv har jag lagt av med alkolhol, helt. Inte en droppe på snart två månader och jag ligger konstant ett par kg under mina tidigare bottnar…plus att jag aldrig är bakfull 🙂

  //Axel

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s