En vanlig lördag

Efter att knappt ha hojat något alls i veckan på grund av diverse usla anledningar tänkte jag lägga mig på soffan och rodelträna lite men solen talade till mig genom fönstret och uppmanade mig att ge mig ut, om så bara för att trampa lite och solen är ju jäkligt stor och den vill jag ju ha som polare! Sagt och gjort!

Eftersom jag är lite av en tomte, typ Jeff Jones utan skägg och kunskaper gillar jag att hoja där det är lugnt och mysigt så jag hoppades att Erstavik kunde bjuda på lite hyfsat underlag och visst, efter lite knaggligt underlag efter Kranglan så visade sig ett underbart före.

Visst var det isigt men med 480 dubb skrattar man ju åt sånt så jag blåste genom Erstavik, tog en sväng runt grustaget, tillbaks till Älta och sen tillbaks genom Erstavik där jag käkade upp min medhavda powerbar. Inne på Erstavik spelade in något verkade det som, fattar inte varför dom inte stoppade mig och ville ha mig med, så tog jag avstickaren till skjutbanan och sen hem via Sicklaskiftet och Hammarbyhöjden.

Fick krampkänningar efter 25km, vilket är lite väl även för mig så jag är säkert på väg att bli syyyk! Usch vad synd det är om mig… Mirja fick visa leg idag…. Fy fasen vad gammal jag är!!

Ikväll blir det pasta och geggsås..

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/65644935

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s