1428gr

Idag kom mina nya Dura-Ace hjul. Vägde in på 1428gr exkl snabbkopplingar. Skoglings väger 1408gr men då väger ju han som en liten fröken så 20gr mer stabilitet gör bara gott för den här julgrisen.

På tal om julgris så vägde jag mig i morse på skoj och vägde in mig på 84,5kg, -700gr på fyra dagar. Det här med självsvält och två timmars cyklande per dag verkar lovande. Fortsätter jag så här hoppas jag kunna väga in på en 49kg första juni. Vem blir snabb uppför då tror ni??

4 svar till “1428gr”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s