Krisp krisp…

Det verkade som att jag skulle få köra en solotur ikväll ända tills Andreas frågade om han kunde haka på.. Klart som korvspad han kunde det, sällis är ju görgott när man trampar lite hoj.

Till skillnad från de senaste veckornas Erstaviksrundor tänkte jag kolla om plusgraderna hade gjort det cyklingsbart runt Drevan och även fast det var knaggligt lite här och där så funkade det toppen, så pass att jag låg på storklingan mest hela tiden, något jag inte har gjort de senaste veckorna.

Andreas pinnade på bra, killen är ju både lättare och i bättre form än jag, ända tills vi passerade Telia i Farsta, då tokdog han och den sista biten tog vi det rätt lugnt. Ett snabbt stopp på Statoil Slöstan för en chokladkaka gjorde att han såg lite fräschare ut. Hoppas att den sista biten hem gick bra.
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/62774937

5 svar till “Krisp krisp…”

  1. Härligt 🙂 jag tänkte göra premiär först men avstod, har nån muskelbristning eller sträckning i bröstkorgen nånstans som jävlas med mig så jag vilade igår

    Gilla

  2. Skönt att se att ni klarade er utan mig. I ärlighetens namn hade jag nog kunnat skynda mig från landet för hinna. Men jag iddes inte. Det var läge för en vilodag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s