Inledningen avklarad

Efter att Atle vaknat 00:30 i natt innan vi hade gått och lagt oss och somnade in någon gång runt 05:00 kunde jag inte somna om men runt 07:00 kände jag John Blund komma. Tyvärr så kom även en snöslunga ute på loftgången vilket gjorde att jag nästan bajsade på mig och kunde inte somna om förrän vid 09:00 och slaggade till 11:30.

Detta gjorde att jag som tur var missade Patriks tur i morse (hade väl dött annars) som skulle ha inlett årets cykling. Istället så har jag gått omkring som en zombie idag och mulat i mig det sista av fettet och sockret jag har kunnat hitta och slöat lite på soffan så kvällens tur med Björn och Andreas satt som en smäck.

Det blev den nu nästan traditionella Erstaviksrundan och vägarna där är ju helt galet bra att hoja på, inget att tillägga där.

Däremot så hoppas jag nästan att man kan hitta någon bra runda att hoja på med crossen när snön har försvunnit på söndagarna istället för att köra asfalt. Björn hade lite idéer där han ska få presentera när den dagen kommer.

Fick upp pulsen till 175 slag idag, mer än jag någonsin har fått upp den i. Riktigt skön känsla när man känner hur det bränner i låren och hjärtat slår frivolter i bröstet… Något måste ju hända om man ska bli bättre.

2011 kommer bli cyclocrossens år, det känner jag redan nu!!
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/61658723

2 svar till “Inledningen avklarad”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s