Vintermys en alldeles vanlig tisdag

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva… Förutom att det här med stigcykling på vintern är bland det härligaste som finns. Det går inte fort men det är så in i bängen kul, är jobbigt och sen skrattar man så mycket och att skratta vet vi ju alla är bra… Jag skrattar aldrig när jag sitter på trainern, tur att den bara kostade tre öl, priset kan jag skratta åt.

Ikväll hade jag med mig en termos med Blossas härliga årgångsglögg från 2008, den med blåbärssmak ni vet… Oskar hade tagit med sig en bunt av sina prisbelönta pepparkakor som vi festade på samtidigt som glöggen värmde våra frusna strupar. Tråkigt populär man blev då…

Annars blev det typ samma stigar som i helgen och samma stigar som vi antagligen kommer hoja resten av vintern.

Jag satte på min stela gaffel idag och drevade om hojen från 1,7 till 1,61 (34/20 till 34/21) men det vet jag inte om det var så smart. Tanken var att det skulle bli lite lättare i snön men det resulterade bara i lägre fart (naturligtvis) och mindre styrfart… Orkar inte göra om jobbet nu men kanske till helgen så sätter jag på den gamla klingan bak igen… 

Tack Aron för bilderna.

Min andra DX-lampa kom igår, ska bli intressant att hoja på söndag i totalt mörker med dubbla lampor och se hur bra det lyser. Erstavik är ju becksvart nu på vintern så det finns en chans att det blir en tur på Af Petersens ägor.

På tal om det, efter söndagens förfrusna tår beställde jag idag ett Hotronic M4 kit från någon webbsite jag inte har hört talas om men priset inkl frakt låg ca 500:- under Cyclecomponents exkl frakt. Hoppas dom blir bra och kommer inom kort för jag skulle ju gärna vilja hoja mer än två timmar på min cyclocross i sträck under vintern. Tack Oskar för det tipset.
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/58444848

4 svar till “Vintermys en alldeles vanlig tisdag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s