Bästa söndagen hittills

Det blev bara Björn och jag ikväll. Magnus satt i bilen på väg hem från Sälen och har inte fått hem sin CX än och Tille var bara klen.
Då det sved lite i kinderna av blåsten och kylan föreslog Björn att vi eventuellt skulle reka lite skogs och grusvägar. Skulle det inte funka var det ju bara att vända och styra kosan mot Haninge.

Vi drog upp vid kyrkogården och fann att vägarna var hyfsat plogade för våra (rätt onödiga) dubbdäck. Vi körde naturligtvis lite fel och hamnade på Vikstensvägen i Kärrtorp och fick ta ett varv runt ECI och sen förbi Markuskyrkan och sen hamnade vi rätt. Förbi Bagarmossen, Brotorp och ner till Älta, lite asfalt in till grusvägen (som idag var helt plan och nyplogad) mot Erstavik där vi hojade i totalt mörker med endast min DX-lampa, funkar riktigt bra när det är becksvart, då ser man ju att den faktiskt lyser rätt bra.

Sen hojade jag bara efter Björn och efter en stund så kom vi upp nedanför masterna, exakt vid Hästhagen och vips så var vi hemma, jag med tokfrusna tår men med ett leende på mina frusna läppar. Struntar nog i allt vad Oetziturer heter men ska köpa nya batterier till mina Hotronicsulor så jag kan klara av ett par timmar i kylan i alla fall.
http://connect.garmin.com:80/activity/embed/58253872

Annonser

6 svar till “Bästa söndagen hittills”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s