Hipp hipp hurra för Bo

Istället för att sätta mig på trainern och köra lite effektiv träning valde jag att sätta mig på min CX och utföra lite ineffektiv träning, något jag har insett är roligare och roligt ska man ha.

Bo fyllde år igår och ville hoja lite med en del vänner idag som en del av firandet i dagarna två.

Vi samlades på Hornsgatan (knivsöder) för lite initialt paketkalas , Anders, Olle, Lyndon, Erik, Bo och så jag. På Skansbron stod Adrian och väntade.
Erik och Adrian körde hipsterstyle med fixieramar med frihjul och plattisar. Erik körde naturligtvis med jeans, funkade det för de gamla cowboysarna så borde det ju funka på lite vägar runtomkring söder om stan kan man ju tycka. Anders körde med sin ihopmonteringsbara ram som jag nog skulle kunna tänka mig, bara att kränga av kuben till överpris först. Någon intresserad?

Sicklaskiftet gick som smort att ta sig igenom och jag hade helt glömt bort hur härligt det är att hoja på träbroarna innan Älta. Där kan man ju hoja fram och tillbaks hur många gånger som helst.

Sen hojade vi via Flaten, Drevviken och vidare till Magelungen där det blev några fler träbroar utmed vattenkanten, mysigt det där… Det var många vandrare ute idag, alla lika trevliga. Kul med sådana möten.

Sen blev det lite grusväg till Lännavägen och vidare genom någon privat mark där jag nästan trodde vi skulle bli skjutna och upp till en gammal fornborg där det skålades i bourbon, fikades med Mirjas hembakade bullar och Bo som var den centrala punkten fick öppna en massa fina presenter.

Man fattar ju inte hur nära man är saker och ting för tio minuter efter avgång kom vi fram till Glömstavägen där vi körde lite asfalt innan vi gav oss in i Gömmarskogen. Här hade Erik aldrig hojat, något vi får ändra på.

Ett snabbt stopp på McDonalds Lindvreten resulterade i ett gäng med ostburgare och läsk till den lilla skaran.

Avslutningen utmed Mälaren gick ju inte av för hackor… Vilken fantastisk stad man bor i, stackars bigmollo som bara cyklar i garaget och missar allt sånt här ;o)

Fem timmar efter start tog vi oss en fika på 7/11 och pratade om hur jävla bra vi är, en bra avslutning på en fantastisk dag.

Tack grabbar för en toppendag och ett utsökt vägval.

Jo just det, jag stannade timern när vi mötte Adrian och satte på den igen vid golfbanan, snyggt rakt streck på GPS plotten….

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/56518912

8 svar till “Hipp hipp hurra för Bo”

 1. Ni måste ha åkt över bron vid Ågesta nästan samtidigt som jag var där.

  Jag skall bara hämta mig ekonomiskt från det här husköpet, sen skaffar jag en cross och hänger på på de där rundorna.

  Gilla

 2. Fin tur med fint sällskap!
  Lite surt att hoppa av vid flatenbadet men har man lovat frugan att vara hemma 12 så är det det som gäller. Får köra turen på ditt GPS-spår nån annan gång.
  Nu är crossen nedpackad och imorgon bär det av till Gran C.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s