What the f*ck is wrong with me

Jag, Tille och Johan hojade Nynäshamn – Hammarbybacken idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att det var kallt, blött och så in i bängen jobbigt.. Förutom för Tille som skrattade åt mig mest hela tiden. Uttrycket ”docka” har nått mig idag och det tackar jag för :o]

Nåväl, jag ville hoja den här turen en gång till i år och efter att ha kollat väderprognosen förra helgen såg det ju lovande ut, en prognos som så sakteligen ändrades under veckan och efter att typ 56 personer skulle haka på började det i torsdags dyka upp hälsporrar, analklåda, hemorrojder och andra kramper hos dom som skulle haka på blev det till slut vi tre! Idioter eller hjältar? Jag vet inte riktigt!!

Turen i sig var ändå rätt trevlig men grusvägarna sög musten ur mina stackars pundarben. Väl framme vid Stav hade vi chansen att ta vänster och hoppa på pendeln från Tungelsta. Vi tittade på varandra ett par sekunder och sa i kör ”nee”! Pendeln är trist och jag fanns ju fortfarande även fast jag är gjord av socker så vi tog oss an den sista halvan med. Passerade Fors GK utan att stanna. Jag har inte kommit därifrån av egen maskin så det kanske var lika bra.

Efter Dalarövägen är det sprängsten galore och då sprätte det till i Tilles ben. Han hade twittrat, fikat, bajsat och mådde gott när vi kom fram till honom för fortsättningen. Mina händer däremot skakade sönder, det blir ju så när man håller 3km/h..

Jag tog i alla fall i allt jag kunde och det resulterade i en mindre krampattack i den vänstra höftböjaren vid sandtaget söder om Sandasjön, alltså när vi nästan var framme. När vi hade passerat äventyrsbanan tyckte Tille att det var dags att byta handskar, hoppas att händerna vaknade till liv efter det..

Efter dryga fem timmar i regnet anlände vi till Hammarbybacken och mötte Stefan och Anders, dom skulle ut och smiska lite stig. Kan ju inte säga att jag var alltför avundsjuk på dom just idag. Hoppas dock att dom fick en super tur!

Tack Tille och Johan för att ni tog vinden, en sådär 80 meter framför så att jag hade motorväg hela vägen.

http://connect.garmin.com:80/activity/embed/54193153

7 svar till “What the f*ck is wrong with me”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s