Sällskap, intervaller, snö, grus och mupp


Idag kom den första snön. Tidningarna hade varnat oss i flera dagar för det kommande ”snökaoset”!! Mycket till kaos kan jag inte säga att det blev, det tog lite längre till jobbet i morse än normalt och vinden låg emot men på vägen hem hade det mesta torkat upp och vinden fick jag i ryggen, tackar för det!!

Körde intervaller för första gången i mitt liv i onsdags, något som heter 4×4 och som tydligen är inne och hett nu. Är det inne måste det ju vara bra så jag tänkte väl köra det ett par ggr i veckan tillsammans med lite clenbuterol och CERA! Borde göra underverk inför vårens rundor. Tydligen så gjorde jag lite fel så nästa gång måste jag nog korrigera mina errors.. Tack Fredrich för uppstyrningen!! Dessutom så missade jag att lägga ett badlakan under hojen, något jag inte kommer glömma till nästa gång, alternativt att spänna upp en ekorre som Tillmann har gjort, det verkar ju funka det med.

På tal om Tillmann så fick fluffligan besök i söndags på vår vanliga lilla söndagsrunda. Christian visade hur man ökade tempot utan att bli andfådd, trist bara att det där med anfåddheten inte funkade på Magnus eller mig. Däremot så kapade jag tio minuter på rundan och då på min CX istället för racern. Om det berodde på Christian eller att jag körde med 35mm’s kanttrådsdäck istället för 22 mm’s tubisar med onödigt stort rullmotstånd låter jag vara osagt.

På söndag ska jag hoja Nynäshamn – Hammarbybacken på härliga grusvägar blandat med lite asfalt och sprängsten, en tur som Tobias Jönsson har rekat och som jag har kört TdR på, fast då med fixi. Nu blir det crossen såklart. Det verkar som att det kommer haka på ett gäng som oxå känner för att uppleva hösten på ett av de bästa sätten. Rapport kommer!

Min Bellhjälm, den gröna börjar bli lite halvsliten och äcklig! För att råda bot på det snackade jag med min vän Björn på ajlajkbajk som fixade fram en Bern Watts i en härligt FN-blå färg. Det är den ni ser på bilden förresten. Syftet var mest att skaffa mig en hjälm som gjorde att jag såg ut som en mupp, vilket uppenbarligen lyckades bra. Det jag fick på köpet var en hjälm som sitter bra på skallen, ser ut som en blandning mellan en SWAT och ridhjälm och som har en liten fiffig skärm som skyddar ögonen mot den låga solen på ett ypperligt sätt och tog bort en del av snön i morse! Rekommenderas! Ska se om jag kan skaffa ett vinterkit till den med.

Nu ska jag ha grabbkväll med Atle tillsammans med Blixten McQueen och kakor…

Ett svar till “Sällskap, intervaller, snö, grus och mupp”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s